Overzicht magazines

Hoe zet je een Truma Mover XT handmatig vrij als bijvoorbeeld de batterij plat is ? In dit filmpje toont Truma hoe het moet.

Meer info

La Strada, de Duitse fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatief hoogstaand afgewerkte kampeerbussen, bouwt ook een reeks met polyester opbouw, de Nova. Net zoals de Regent reeks, staat dit bijzonder model op een Mercedes Sprinter chassis.

Meer info

Elke familie kan de perfecte indeling vinden die bij de persoonlijke vakantiebeleving past in de Adria Aviva reeks, want er zijn wel 9 verschillende varianten verkrijgbaar. Eenvoudig, maar degelijk gebouwd en te koop aan een zeer scherpe prijs mag het stijlvolle design er best wezen.

Meer info

De 2de generatie van de Ixeo van Bürstner blijft de prijzen opstapelen. Na de European innovation award in Duitsland, kampeerauto van het jaar in Nederland en Engeland, is de Ixeo it 680 G met hefbed in de lengte, waarvan je een praktijktest kon lezen in het nummer 46 van Kampeerwereld, nu ook tot laureaat bekroond in Denemarken.

Meer info

In vijf varianten verkrijgbaar, van compacte indelingen voor koppels tot doordachte lay-outs voor families biedt de Luxe Edition van Hobby alles wat de reislustige caravankampeerder wenst.

Meer info

Heb je geen plaats naast het huis om een grote kampeerauto te plaatsen dan biedt een compact model ongetwijfeld de oplossing. Ontdek de troeven van de nieuwe Jules Verne en Kepler van Westfalia.

Meer info

Anders dan de anderen, dat is het motto van Sprite caravans die geproduceerd worden in de fabrieken van de Engelse Swift Group. Onder dit merk vinden we de Alpine Sport en de Cruzer SR, beiden verkrijgbaar in vijf indelingen. Voor seizoen 2016 werd de topserie Cruzer geheel vernieuwd.

Meer info

Moederconcern Carthago heeft besloten om vanaf 2016 de Malibu-modellen niet langer op de markt te brengen onder eigen naam en Malibu een eigen merk te laten vormen. De kwaliteitsnormen blijven echter gehanteerd, zodat deze kampeerbus zich in het premiumsegment blijft bevinden.

Meer info

Dicar bestelt regelmatig een reeks kampeerauto’s op voorhand bij een fabrikant met tal van inbegrepen opties, maar tegen een voordeelprijs. In het verleden mochten we onder andere al de limited edition Cocoon van Benimar, de Sovereign en de Carat van Mclouis bewonderen. Ditmaal is het de beurt aan Dethleffs, die een prachtige Diplomat aflevert, exclusief gebouwd voor Dicar.

Meer info

Ben je op zoek naar een caravanmodel met beperkte afmetingen en een basisindeling, maar die toch de nodige luxe uitstraalt ? Dan ben je bij de instapreeks Style van LMC aan het juiste adres.

Meer info

 


Met de kampeerauto logeren bij  wijnboeren,
veetelers, landbouwbedrijven 
?

 

Een heel jaar lang onbeperkt

overnachten in Frankrijk

voor slecht 32 euro

 

Bestel de France Passion gids 2019

 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0