Overzicht magazines

Deze zoekfunctie laat u toe om het dichtstbijzijnde verkooppunt van het magazine 'Kampeerwereld' te vinden aan de hand van uw postcode

Gemeente
Regio
Close Google Map

Walravens

Ninoofsesteenweg 16
1500 Halle
Belgium

T gazetje

Nijvelsesteenweg 396
1500 Halle
Belgium

Ps halle basiliek

Basiliekstraat 45
1500 Halle
Belgium

Delhaize halle *4037*

Basiliekstraat 130
1500 Halle
Belgium

News club

Alsembergsesteenweg 215
1501 Buizingen
Belgium

Dijck karin

Gemeenteplein 5
1501 Buizingen
Belgium

Jet 228 buizingen

Alsembergsesteenweg 19
1501 Buizingen
Belgium

Krantenboetiek nicole

Bergensesteenweg 653
1502 Lembeek
Belgium

T leeshoekje

Ninoofsesteenweg 1
1540 Herne
Belgium

Boekhandel karine

Henri caronstraat 40
1560 Hoeilaart
Belgium

Dagbladhandel domino

Gemeenteplein 2
1560 Hoeilaart
Belgium

Krantenshop bart

Nieuwstraat 27
1570 Galmaarden
Belgium

Shell kriterion

Ijburglaan 11
1095 BG Amsterdam
Netherlands

Ac restaurant & hotel amsterdam

Provincialeweg 38
1108 AB Amsterdam
Netherlands

Hakman olie

Zoutmanlaan 5
1215 PR Hilversum
Netherlands

Shell station de fok

De fok 4
1742 PD Schagen
Netherlands

Texaco middenmeer

Zuiderzeeweg 2a
1775 TS Middenmeer
Netherlands

Paparazzi

Rue de la fontaine 27
1640 Rhode-saint-genese
Belgium

KampeerwereledIJver met de e-petitie van Urbano mee voor de aanleg van meer motorhomeparkings aan de Belgische Kust.

Meer info

Na de verkiezing van de kampeerauto van het jaar, op de vorige editie van Mobicar kunnen de bezoekers dit jaar stemmen voor hun favoriete caravan. Deze verkiezing zal in tegenstelling tot die van de kampeerauto’s slechts 1 categorie tellen.

Meer info

Van 15 tot 19 oktober vindt op de Heizel in Brussel, de 53ste editie plaats van het caravan- en motorhome salon. Gedurende vijf dagen kun je er de nieuwste caravans en kampeerauto’s ontdekken voor komend seizoen.

Meer info

De Sovereign is een speciale serie van Mc Louis, exclusief ontworpen voor Dicar. In samenspraak met de fabriek in Italië werd overlegd hoe deze reeks moest samengesteld worden. De Sovereign is gebaseerd op bestaande grondplannen en technieken, maar voegt daar een zeer complete uitrusting aan toe voor een zeer concurrentiële prijs.

Meer info

Bij de kampeerauto’s zal seizoenjaar 2015 volledig in het teken staan van de nieuwe Fiat Ducato waarvan we je alvast de bestelwagenversie kunnen laten zien die getypeerd wordt door een nieuwe snuit. Midden mei gaat de redactie van Kampeerwereld de zesde generatie testrijden in Turijn. Een verslag hiervan lees je in het zomernummer (40) van Kampeerwereld.

Meer info

Truma zorgt met een aantrekkelijke verkoopactie voor lentesfeer: vanaf 15 april 2014 krijgen klanten bij de aankoop van een Truma-airconditioning gratis het nieuwe digitale regelapparaat CP plus ter waarde van 249 euro.

Meer info

Op enkele uitzonderingen na wordt de keuze van het basisvoertuig gemaakt door de fabrikant. Het aanbod bestaat uit de Fiat Ducato, de Ford Transit, de Mercedes Sprinter, de Peugeot Boxer, de Citroën Jumper, de Opel Movano, de Iveco Daily en de Volkswagen Transporter. De keuze voor een bepaald basisvoertuig wordt onder meer bepaald door de flexibiliteit van het platform, het laadvermogen, de krachtbron en soms ook het aanzien dat de constructeur aan zijn motorhome wil geven.

Meer info

Of je nu een caravan of een kampeerauto hebt, vrijwel ieder vrijetijdsvoertuig heeft tegenwoordig een cassettetoilet aan boord. Maar wie ledigt nu de toiletcassette: mijnheer of mevrouw ? Onderzoek door Thetford, marktleider in toiletcassettes, bij 500 kampeerders levert verrassende resultaten op.

Meer info

Oude liefde roest niet, althans niet bij Knaus dat de Lifestyle, een trendy caravan met loft interieur op maat van jonge gezinnen met kinderen, herintroduceert in een compleet nieuw jasje.

Meer info

Onder deze toepasselijke naam zet Knaus een nieuwe unieke variant van de Box Star in de markt die opvalt door de afwezigheid van een klassieke zitbank bij de zithoek en dus helemaal op maat is gesneden van twee personen.

Meer info

 


Met de kampeerauto logeren bij  wijnboeren,
veetelers, landbouwbedrijven 
?

 

Een heel jaar lang onbeperkt

overnachten in Frankrijk

voor slechts 32 euro ! 

 

Bestel uw gids 2018

 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0