Overzicht magazines

Omdat de interesse in high-end voertuigen de laatste jaren nog toeneemt, heeft Dethleffs de XLi op de Belgische markt gebracht. Deze kampeerauto is niet voor ieders beurs en je hebt ook een C-rijbewijs nodig om achter het stuur te mogen plaatsnemen, maar voor wie dit allemaal niets uitmaakt, moet zeker eens een kijkje nemen in en rond deze eXtra Large reus.

Meer info

Veel kom je het niet tegen in caravanland, de slide out. In het high-end segment van Tabbert en met een naam vol muziek biedt de Cellini reeks één model met een slide-outsysteem

Meer info

Een zelden gezien ruimtegevoel en een lounge-zithoek met klasse in een fraai hedendaags design, dat zijn de troeven van de nieuwe Mileo 282 van Benimar. De Spaanse fabrikant is al langer trendsetter in het lanceren van nieuwe designtrends en nooit geziene indelingen.

Meer info

Chausson en Challenger hebben duidelijk de wind in de zeilen. Om tegemoet te komen aan de hogere vraag, heeft de Franse fabrikant aanvang januari een extra productielijn in gebruik genomen in de fabriek van Tournon in de streek van de Ardèche.

Meer info

Aan al onze bezoekers en lezers van het magazine wensen wij fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe met veel kampeerplezier. Bekijk onze schitterend animatiekaart...

Meer info

Als bewijs van zijn permanent onderzoek naar uitmuntendheid en innovatie, lanceerde Fiat Professional recent een Show Camper Van op basis van het Ducato-model dat in Europa het vaakst wordt gebruikt door de camperfabrikanten. Met dit voertuig toont Fiat Professional opnieuw zijn savoir-faire en bewandelt nieuwe paden in een specifiek segment dat reeds 25% van de campermarkt in Europa omvat en dat trouwens sterk aan belang wint. De Fiat Ducato 4X4 Expedition is ontworpen voor avonturiers die op zoek zijn naar een voertuig dat krachtig en uiterst wendbaar is op de weg en dat beschikt over een binnenruimte en een aangepaste hoogte die geschikt is om zich binnen het voertuig rechtstaand te kunnen bewegen.

Meer info

IJver met de e-petitie van Urbano mee voor de aanleg van meer motorhomeparkings aan de Belgische Kust.

Meer info

Na de verkiezing van de kampeerauto van het jaar, op de vorige editie van Mobicar kunnen de bezoekers dit jaar stemmen voor hun favoriete caravan. Deze verkiezing zal in tegenstelling tot die van de kampeerauto’s slechts 1 categorie tellen.

Meer info

Van 15 tot 19 oktober vindt op de Heizel in Brussel, de 53ste editie plaats van het caravan- en motorhome salon. Gedurende vijf dagen kun je er de nieuwste caravans en kampeerauto’s ontdekken voor komend seizoen.

Meer info

De Sovereign is een speciale serie van Mc Louis, exclusief ontworpen voor Dicar. In samenspraak met de fabriek in Italië werd overlegd hoe deze reeks moest samengesteld worden. De Sovereign is gebaseerd op bestaande grondplannen en technieken, maar voegt daar een zeer complete uitrusting aan toe voor een zeer concurrentiële prijs.

Meer info

 


Met de kampeerauto logeren bij  wijnboeren,
veetelers, landbouwbedrijven 
?

 

Een heel jaar lang onbeperkt

overnachten in Frankrijk

voor slecht 32 euro

 

Bestel de France Passion gids 2019

 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0