Overzicht magazines

Deze zoekfunctie laat u toe om het dichtstbijzijnde verkooppunt van het magazine 'Kampeerwereld' te vinden aan de hand van uw postcode

Gemeente
Regio
Close Google Map

Walravens

Ninoofsesteenweg 16
1500 Halle
Belgium

T gazetje

Nijvelsesteenweg 396
1500 Halle
Belgium

Ps halle basiliek

Basiliekstraat 45
1500 Halle
Belgium

Delhaize halle *4037*

Basiliekstraat 130
1500 Halle
Belgium

News club

Alsembergsesteenweg 215
1501 Buizingen
Belgium

Dijck karin

Gemeenteplein 5
1501 Buizingen
Belgium

Jet 228 buizingen

Alsembergsesteenweg 19
1501 Buizingen
Belgium

Krantenboetiek nicole

Bergensesteenweg 653
1502 Lembeek
Belgium

T leeshoekje

Ninoofsesteenweg 1
1540 Herne
Belgium

Boekhandel karine

Henri caronstraat 40
1560 Hoeilaart
Belgium

Dagbladhandel domino

Gemeenteplein 2
1560 Hoeilaart
Belgium

Krantenshop bart

Nieuwstraat 27
1570 Galmaarden
Belgium

Shell kriterion

Ijburglaan 11
1095 BG Amsterdam
Netherlands

Ac restaurant & hotel amsterdam

Provincialeweg 38
1108 AB Amsterdam
Netherlands

Hakman olie

Zoutmanlaan 5
1215 PR Hilversum
Netherlands

Shell station de fok

De fok 4
1742 PD Schagen
Netherlands

Texaco middenmeer

Zuiderzeeweg 2a
1775 TS Middenmeer
Netherlands

Paparazzi

Rue de la fontaine 27
1640 Rhode-saint-genese
Belgium

KampeerwereledMet de Blue C426 richt Caravelair zijn pijlen op jonge gezinnen met kinderen. Deze beperkte reeks geniet bovendien van een rijkelijke uitrusting voor een concurrentiele prijs.

Meer info

In de meeste motorhomes zit een gasverwarming van het Duitse Truma, een zogenaamde Combi van 4000 of 6000 W, die keurig weggewerkt is in een kast, onder een bank of in een bergruimte.

Meer info

Eens je het type hebt gekozen, is het de beurt aan de indeling: de ene al wat praktischer dan de andere. Ga bij de keuze niet over ijs van één nacht. Wik en weeg de voor- en nadelen van verschillende indelingen alvorens tot de aankoop over te gaan. De lengte speelt een belangrijke rol in de opstelling van de zithoek, natte cel, keuken, slaapkamer, enz. In een motorhome van zeven meter zal alles wat groter uitvallen, dan in een exemplaar van amper vijf meter.

Meer info

Aan modellen ontbreekt het alvast niet. Er bestaan zo’n zestig verschillende motorhomemerken, elk met bijzondere eigenschappen. Het gamma vangt aan met alkoven, gevolgd door semi-integraal en integraal modellen. In elk van deze types heb je verschillende prijscategorieën van basic tot superluxueus. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een aantal buitenbeentjes zoals de ‘van’ of ingerichte bestelwagen en de Amerikaanse motorhome op bus- of vrachtwagenchassis.

Meer info

Bij een caravan hoort vanzelfsprekend een voortent. De voortent zorgt voor een verdubbeling van de leefruimte en biedt ook enkele andere praktische oplossingen.

Meer info

Vooraleer je kan reizen en kamperen met je caravan dienen er eerst een aantal formaliteiten te worden vervuld op het vlak van de technische controle, de verzekering en afhankelijk van het gewicht ook het rijbewijs.

Meer info

Van chassis tot verwarming en isolatie naargelang het merk en het type verschilt dit van caravan.

Meer info

Net zoals in motorhomes vind je in caravans verschillende indelingen, op maat van gezinnen, koppels of senioren. Een vast bed is net zoals de natte cel vandaag een standaard geworden in nagenoeg iedere caravan. De keuken is afhankelijk van de uitvoering vrij rijkelijk uitgevoerd. De zithoek is een heus salon.

Meer info

Van klein tot groot, op maat van koppels of gezinnen, met een minimum aan comfort of alle denkbare luxe, de keuze in caravans is groot.

Meer info

Of je nu een caravan of een kampeerauto hebt, vrijwel ieder vrijetijdsvoertuig heeft tegenwoordig een cassettetoilet aan boord. Maar wie ledigt nu de toiletcassette: mijnheer of mevrouw ? Onderzoek door Thetford, marktleider in toiletcassettes, bij 500 kampeerders levert verrassende resultaten op.

Meer info

 


Met de kampeerauto logeren bij  wijnboeren,
veetelers, landbouwbedrijven 
?

 

Een heel jaar lang onbeperkt

overnachten in Frankrijk

voor slechts 32 euro ! 

 

Bestel uw gids 2018

 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0