De caravan die groeit

Veel kom je het niet tegen in caravanland, de slide out. In het high-end segment van Tabbert en met een naam vol muziek biedt de Cellini reeks één model met een slide-outsysteem

 

Het dualiteitsprobleem van een caravan is dat deze best zo klein mogelijk blijft tijdens verplaatsingen, maar eens op de bestemming is de leefruimte best zo ruim mogelijk. Een handige oplossing hiervoor is een slide-out. Dit is een gedeelte in de zijwand dat je kan uitschuiven. Op deze manier worden enkele vierkante meters grondoppervlakte bij getoverd.

 

 

Ruimtewonder
Op zich is de Cellini al een caravan in de overtreffende trap, met op en top afgewerkt  hoogglansinterieur “Noce Lido” in licht en donker waarin luxe uitstraling de bovenhand draagt. Bijzonder is de uitschuifmogelijkheid van het keuken- en slaapgedeelte, waardoor je binnen helemaal het gevoel niet meer hebt je in een caravan te bevinden. De circulatieruimte en het woonoppervlak vergroten enorm en zorgen voor extra comfort. Keuken en bed zijn echter ook perfect bruikbaar zonder het uitschuiven van de wand.

 

Eén enkele indeling
De tandemasser Cellini Slide-Out is verkrijgbaar in één enkele indeling. Vooraan bevindt zich het U-salon in wit leder met een comfortabele hoge rug om ontspannen te kunnen genieten. Eens de naast de zitgroep gelegen keuken uitgeschoven is, heb je ook hier geen gebrek aan ruimte en kan je de heerlijkste maaltijden klaarmaken. Het vrijstaande bed grenst met het hoofdeinde aan de zijwand, maar omwille van de slide-outmogelijkheid is het geen enkel probleem om vlotjes rond dit bed te lopen. De badkamer met douche strekt zich achteraan uit over de ganse breedte van de caravan.

 

Puur comfort
Laat het duidelijk zijn, met een prijskaartje van 69.415 euro is deze Cellini Slide-Out niet voor ieders beurs en zeker al niet voor de rondtrekkende caravanner onder ons. Ook is hij niet geschikt voor elke camping omwille van het moeilijk manoeuvreren van dit uit de kluiten gewassen paleis. Dit ruimtewonder dat baadt in grenzeloze luxe zal eerder vakantiegangers aanspreken die een seizoen of een gans jaar op dezelfde plek willen doorbrengen. Het voordeel ten opzichte van een vaste entiteit op een camping is dat je jouw kasteel elk jaar zelf naar een andere vakantiebestemming kan verplaatsen. Het is kamperen van een andere soort, maar ééntje dat er ook best mag wezen. (PE)

 

Info: www.caravan-expo.be - www.verbeeck.be - www.tabbert.de

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0