Budgetvriendelijk kan ook mooi zijn

Elke familie kan de perfecte indeling vinden die bij de persoonlijke vakantiebeleving past in de Adria Aviva reeks, want er zijn wel 9 verschillende varianten verkrijgbaar. Eenvoudig, maar degelijk gebouwd en te koop aan een zeer scherpe prijs mag het stijlvolle design er best wezen.

 

Een instapreeks hoeft helemaal niet goedkoop aan te voelen. Dat bewijst Adria met de Aviva. De lichthouten meubels harmoniëren smaakvol met tafel- en aanrechtbladen in gebroken wit.  Met de beige stoffering “Canary Way” erbij resulteert dit in een mooi klassiek geheel. “Great Bear” is dan weer een rustige grijze bekleding.  Wens je eerder wat meer flashy accenten, dan is de blauw-grijze zetelstof “Blue Dots” of de hevig rood-beige “Zumba” variant de perfecte keuze. Verder staan de comfortabele slaapkameropstellingen, de praktische keuken, de functionele toilet-doucheruimte en de optimale bergruimte garant voor praktische degelijkheid.

 

Keuze te over
De kleinste, de Aviva 300 DT met een rijklaar gewicht van slechts 761 kilogram en een MTM van 900 of 1000 kilogram naar keuze is perfect geschikt voor 2 personen en kan door vrijwel elke wagen worden getrokken. Deze kleine spruit met een binnenlengte van 3 meter beschikt achteraan toch over een volwaardige natte cel. Wie met vier kampeert, kan uit heel wat meer indelingen kiezen, met vast bed of om te bouwen salon. Mag het nog wat meer zijn, dan vind je 3 Aviva modellen waar je met 6 of in optie zelfs met 7 familieleden of vrienden kan slapen. De grootste uit de reeks, de 563 PT biedt een vast dubbel bed vooraan, gevolgd door een ruim u-salon in het midden en achteraan een vast stapelbed.

 

Klassiek exterieur
De Aviva krijgt geen schreeuwerige toeters en bellen aan de buitenkant mee, doch witte hamerslag aluminium zijwanden en een polyester dak. De grijze horizontale zijlijnen, doorbroken met een rode lijn geven het geheel een subtiele, maar moderne toets. Afhankelijk van het model staat de leefcel op een AL-KO of BPW chassis, die beiden hun excellente prestaties in de caravanbranche meer dan bewezen hebben. Vermits er al een model beschikbaar is vanaf € 9.990 kan ook de kampeerder met een beperkt budget van zorgeloze en aangename vakanties genieten in een caravan mét een kwalitatieve uitstraling. (PE)

 

Info: www.adriabenelux.com - www.adria.be

 

 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0