Buitenbeentje

La Strada, de Duitse fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatief hoogstaand afgewerkte kampeerbussen, bouwt ook een reeks met polyester opbouw, de Nova. Net zoals de Regent reeks, staat dit bijzonder model op een Mercedes Sprinter chassis.

 

In 2 varianten, Nova L en Nova M hanteert La Strada dezelfde kwaliteitsnormen van de kampeerbusreeksen Avanti en Regent. De Nova L kent een klassieke indeling met het salon vooraan, keuken en natte cel in het midden en achteraan een dubbel dwarsbed. Bij de M wordt het salon groter uitgevoerd en dit resulteert in een smallere en dus single slaapplaats achteraan. Een hefbed boven het salon zorgt hier voor de dubbele slaapgelegenheid.

 

Een lange keuzelijst
Bij het personaliseren van de Nova laat La Strada geen enkele steek vallen. De buitenlakkering kent 14 kleurvariëteiten. Cabinezetels en salon zijn er in 10 stofferingsvarianten van zachte en meer klassieke kleuren tot fleurige stofcombinaties plus nog eens 3 lederbekledingen. Binnen kan de kampeerauto uitgevoerd worden in 6 houttexturen, van licht eiken of noten, over een fellere calvadostint tot donker eiken. De kastdeuren krijgen een monotone kleur. Hier is er keuze uit 7 tinten. Combinatiemogelijkheden genoeg om jouw persoonlijke smaak in het Nova ex- en interieur te kunnen integreren.

 

 

Kenmerken
In de keuken wordt standaard een absorptiekoelkast van 80 liter voorzien. In optie is ook een compressorversie van 90 liter verkrijgbaar. Met een watertank van 100 liter en een afvalwatertank van 70 liter plus plek voor 2 gasflessen van 11 kilogram heb je alles aan boord om vele kilometers onafhankelijk van nutsvoorzieningen af te leggen. De verwarming wordt verzorgd door een Combi 4 van vierduizend kW.

 

Overdacht
La Strada getuigt ook steeds weer van perfect overdachte inrichtingen. Omwille van de polyester monocoque opbouw is de beschikbare ruimte binnen net dat ietsje meer dan in een kampeerbus. Zo wordt ter hoogte van het bed een uitschuifbare plank voorzien voor bijkomend afzetvlak in de keuken en kastdeuren onttrekken de bagage onder dit bed aan het zicht. De natte cel krijgt een ruimtebesparende schuifdeur. (PE)

 

Info: www.antwerpmotorhomes.be - www.la-strada.de

 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0