Caravan Presentatie

Elke familie kan de perfecte indeling vinden die bij de persoonlijke vakantiebeleving past in de Adria Aviva reeks, want er zijn wel 9 verschillende varianten verkrijgbaar. Eenvoudig, maar degelijk gebouwd en te koop aan een zeer scherpe prijs mag het stijlvolle design er best wezen.

Meer info

In vijf varianten verkrijgbaar, van compacte indelingen voor koppels tot doordachte lay-outs voor families biedt de Luxe Edition van Hobby alles wat de reislustige caravankampeerder wenst.

Meer info

Anders dan de anderen, dat is het motto van Sprite caravans die geproduceerd worden in de fabrieken van de Engelse Swift Group. Onder dit merk vinden we de Alpine Sport en de Cruzer SR, beiden verkrijgbaar in vijf indelingen. Voor seizoen 2016 werd de topserie Cruzer geheel vernieuwd.

Meer info

Ben je op zoek naar een caravanmodel met beperkte afmetingen en een basisindeling, maar die toch de nodige luxe uitstraalt ? Dan ben je bij de instapreeks Style van LMC aan het juiste adres.

Meer info

Veel kom je het niet tegen in caravanland, de slide out. In het high-end segment van Tabbert en met een naam vol muziek biedt de Cellini reeks één model met een slide-outsysteem

Meer info

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0