IJver met de e-petitie van Urbano mee voor de aanleg van meer motorhomeparkings aan de Belgische Kust.

Meer info

Van 15 tot 19 oktober vindt op de Heizel in Brussel, de 53ste editie plaats van het caravan- en motorhome salon. Gedurende vijf dagen kun je er de nieuwste caravans en kampeerauto’s ontdekken voor komend seizoen.

Meer info

Bij de kampeerauto’s zal seizoenjaar 2015 volledig in het teken staan van de nieuwe Fiat Ducato waarvan we je alvast de bestelwagenversie kunnen laten zien die getypeerd wordt door een nieuwe snuit. Midden mei gaat de redactie van Kampeerwereld de zesde generatie testrijden in Turijn. Een verslag hiervan lees je in het zomernummer (40) van Kampeerwereld.

Meer info

Truma zorgt met een aantrekkelijke verkoopactie voor lentesfeer: vanaf 15 april 2014 krijgen klanten bij de aankoop van een Truma-airconditioning gratis het nieuwe digitale regelapparaat CP plus ter waarde van 249 euro.

Meer info

Of je nu een caravan of een kampeerauto hebt, vrijwel ieder vrijetijdsvoertuig heeft tegenwoordig een cassettetoilet aan boord. Maar wie ledigt nu de toiletcassette: mijnheer of mevrouw ? Onderzoek door Thetford, marktleider in toiletcassettes, bij 500 kampeerders levert verrassende resultaten op.

Meer info

Onder deze toepasselijke naam zet Knaus een nieuwe unieke variant van de Box Star in de markt die opvalt door de afwezigheid van een klassieke zitbank bij de zithoek en dus helemaal op maat is gesneden van twee personen.

Meer info

Dat kampeerauto’s best trendy kunnen zijn, bewijst Niesmann+Bischoff dat op 24 maart 2014 onderscheiden werd door de experts van de Red Dot Award met een eervolle vermelding voor het design van de nieuwe Arto. De concurrentie was nochtans niet van de minste.

Meer info

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0