Kampeerautopresentatie

La Strada, de Duitse fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatief hoogstaand afgewerkte kampeerbussen, bouwt ook een reeks met polyester opbouw, de Nova. Net zoals de Regent reeks, staat dit bijzonder model op een Mercedes Sprinter chassis.

Meer info

Heb je geen plaats naast het huis om een grote kampeerauto te plaatsen dan biedt een compact model ongetwijfeld de oplossing. Ontdek de troeven van de nieuwe Jules Verne en Kepler van Westfalia.

Meer info

Moederconcern Carthago heeft besloten om vanaf 2016 de Malibu-modellen niet langer op de markt te brengen onder eigen naam en Malibu een eigen merk te laten vormen. De kwaliteitsnormen blijven echter gehanteerd, zodat deze kampeerbus zich in het premiumsegment blijft bevinden.

Meer info

Dicar bestelt regelmatig een reeks kampeerauto’s op voorhand bij een fabrikant met tal van inbegrepen opties, maar tegen een voordeelprijs. In het verleden mochten we onder andere al de limited edition Cocoon van Benimar, de Sovereign en de Carat van Mclouis bewonderen. Ditmaal is het de beurt aan Dethleffs, die een prachtige Diplomat aflevert, exclusief gebouwd voor Dicar.

Meer info

Omdat de interesse in high-end voertuigen de laatste jaren nog toeneemt, heeft Dethleffs de XLi op de Belgische markt gebracht. Deze kampeerauto is niet voor ieders beurs en je hebt ook een C-rijbewijs nodig om achter het stuur te mogen plaatsnemen, maar voor wie dit allemaal niets uitmaakt, moet zeker eens een kijkje nemen in en rond deze eXtra Large reus.

Meer info

Een zelden gezien ruimtegevoel en een lounge-zithoek met klasse in een fraai hedendaags design, dat zijn de troeven van de nieuwe Mileo 282 van Benimar. De Spaanse fabrikant is al langer trendsetter in het lanceren van nieuwe designtrends en nooit geziene indelingen.

Meer info

De Sovereign is een speciale serie van Mc Louis, exclusief ontworpen voor Dicar. In samenspraak met de fabriek in Italië werd overlegd hoe deze reeks moest samengesteld worden. De Sovereign is gebaseerd op bestaande grondplannen en technieken, maar voegt daar een zeer complete uitrusting aan toe voor een zeer concurrentiële prijs.

Meer info

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0