Kleine met ambities

Met de Blue C426 richt Caravelair zijn pijlen op jonge gezinnen met kinderen. Deze beperkte reeks geniet bovendien van een rijkelijke uitrusting voor een concurrentiele prijs.

 
Op een binnenlengte van slechts 4,5 meter combineert dit model een tweepersoonsbed en stapelbedden. Middenin bevindt zich de treinzit die je desgewenst kan ombouwen tot een bed, met daarnaast de natte cel waarin een draaibaar cassettetoilet staat met daarboven een opklapbare waskom. Hiertegenover bevindt zich het keukenblok dat een drie pit fornuis en spoelkom met glazen afdekplaat omvat en 85 liter koelkast onderin. Dit model geniet standaard van combirollo’s voor alle ramen, Tv-aansluiting, lattenbodem voor de vaste bedden met koudschuim matras en een elektrische kachel van 500 W.  
 
 
 
Ook aan de buitenkant zal dit model jonge ouders weten te verleiden met zijn sportieve grafics van surfers en windsurfers die het vrijheidsgevoel benadrukken. Dit model geniet standaard van een polyester dak dat gecombineerd wordt met een achterwand en zijwanden in aluminium hamerslagplaat. Niet alleen de prijs blijft binnen de perken, ook het leeggewicht van 895 kg en een MTM van 1200 kg is zeer schappelijk. De Blue 426 C verdient hiermee de titel van kleinste caravan met zes slaapplaatsen op de markt en kan door zijn gering MTM door bijna alle auto’s getrokken worden zonder aan comfort of laadvermogen te moeten inboeten. Voor wie het wat meer mag zijn, is er het Travel Plus Pakket dat een AKS stabilisatorkoppeling, schokdempers, een serviceluik en een Truma 3002 gasverwarming omvat die de elektrische kachel vervangt. (WS) 
Info: http://nl.caravelair-caravans.com/nl/het-netwerk#wrap
 
 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0