Loft caravan

Oude liefde roest niet, althans niet bij Knaus dat de Lifestyle, een trendy caravan met loft interieur op maat van jonge gezinnen met kinderen, herintroduceert in een compleet nieuw jasje.

 
Zelfde recept, nieuwe vormgeving: zo kun je het best de nieuwe Lifestyle omschrijven van Knaus. Waar de vorige generatie die een tijdje van het toneel is verdwenen het boxprincipe van de Deseo hanteerde, zoekt de nieuwe generatie duidelijk inspiratie bij de jongste versie van de Sport serie. Op de kleurstelling en de centraal geplaatste verticale langwerpige ramen na, is de uiterlijke gelijkenis onmiskenbaar. 
 
 
Cosy interieur
Dit model onderscheidt zich vooral op het vlak van de interieurinrichting met vooraan een loungezit in L-vorm, centraal de eethoek waarvan de verhoogde tafel vasthangt aan het keukenblok met enerzijds een zitbank en anderzijds twee losse barstoelen. De keuken zelf bevindt zich naast de inkomdeur en omvat een driepit fornuis en spoelkom op een ruim bemeten aanrecht. De kolomkoelkast bevindt zich in de rug. Hiernaast werd plaats gereserveerd voor de natte cel en bevinden zich ook de twee stapelbedden. Voor de ouders is er geen vast bed voorzien; zij moeten de loungezit ombouwen.
 
 
  
Voorlopig gaat het om slechts één indeling, de 550 LK met afmetingen van 7,5 bij 2,5 meter en een MTM van 1500 kg die opgetrokken kon worden tot 1700 kg en een rijklaargewicht van 1330 kg. (WS)
Meer weten: www.rijmaran.bewww.caravaningverbeeck.bewww.europacaravans.be - http://www.knaus.de/index.php?id=4444&L=2
 

Kamperen was nog nooit zo boeiend

Verlanglijst 0 Winkelmandje 0