skip to Main Content

Win een week in een Adria caravan op de Urban Gardens camping in Gent

Wedstrijd

7 april 20233 minuten leestijd
Tags Wedstrijd

Zin om in de tweede helft van mei gratis een weekje met je gezin te gaan kamperen ? Neem dan deel aan onze wedstrijd in samenwerking met Adria en Urban Gardens Gent en maak kans op een achtdaags verblijf in een prachtige nieuwe Adria Altea.

De Altea is de instapreeks van de Sloveense fabrikant die voor 2023 een fraaie upgrade kreeg. Het subtiele design doet het hart van menig caravanliefhebber ongetwijfeld sneller slaan. Met een praktische disselkofferklep over de volledige breedte en ranke LED lichtblokken aan de achterzijde haalt het exterieurdesign van de Altea de familiebanden aan met de Adora en de Alpina. Gladde polyesterwanden zorgen voor nog meer cachet. Omdat iedere kilo telt, werd op de grote modellen tot wel 60 kg bespaard. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Al-Ko Vario X chassis met honinggraatstructuur dat 30% lichter is zonder aan stijfheid te moeten inboeten.

Binnen trekken de plafondkastkleppen in een fraaie nieuwe kleur die het midden houdt tussen lichtgrijs en taupe de aandacht. De binnenwanden zijn afgewerkt in Symalite® kunststof die ter hoogte van de zithoek ruw werd gehouden om een modern aspect in betonkleur te creëren. Om gewicht uit te sparen, bestaan de zitbanken uit een houten kader die aangekleed is met dezelfde stof als de kussens. Twee houten stangen met daartussen een spandoek vormen de rug van de zitbank. Nieuw zijn ook de vilten hangtasjes die je net als de kleerhaken kan verplaatsen en handige opbergoplossingen vormen. Kortom een topcaravan waarin het heerlijk toeven is met het gezin.

Urban Gardens

Ook de locatie is niet mis. Urban Gardens ligt, verscholen in het groen, op een boogscheut van het bruisende Gentse stadscentrum. De weide verwelkomt tentkampeerders al dan niet met elektriciteitsaansluiting. Voor caravans zijn er ruim opgezette plaatsen met een oppervlakte van 80 tot 100 m². Kampeerauto’s kunnen terecht op speciaal verharde plaatsen. Op het park zijn verschillende speel- en ontspanningszones voorzien. Zo kunnen de kleinsten naar hartenlust ravotten op de speeltuin, kun je een potje petanquen of tafeltennis spelen. De sanitaire gebouwen voorzien in alle comfort en stellen wasmachines en droogkasten ter beschikking. Heb je een hongertje en geen zin om zelf te koken ? Voor heerlijke authentieke pizza’s uit de houtgestookte oven kan je terecht bij pizzafoodtruck Pausa. Vakantie dat is uiteraard ook genieten. Dat kan bij een aperitiefje op het gezellig terras van Bar Du Soleil. ‘s Ochtends biedt Urban Gardens de mogelijkheid van vers gebakken broodjes. Niet te missen is een uitstapje naar het historische Gent. Op het einde van het domein vertrekt een gratis shuttlebus, die je tot in het hartje van de stad brengt. Ideaal voor een stadsbezoek of een dagje shoppen. Rij je liever met de fiets ? Die kun je huren bij de receptie. Vanaf de camping vertrekt er een mooie route tot in het centrum.

Urban Gardens Gent | Kamperen | Glamping | Camper | Blaarmeersen (urban-gardens.be)

Neem deel

Wedstrijd is afgelopen

Winkelwagen
Back To Top
Search