skip to Main Content

Bestsellers

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Chausson

Minder maar beter uitgeruste modellen is de inzet van Chausson voor komend seizoen om de productieproblemen waarmee de kampeerautobranche wordt geconfronteerd het hoofd te bieden.

Simpel, sportief, succesvol zijn de drie sleutelwoorden in het gamma van de Franse fabrikant. Het gamma werd bewust simpel gehouden en enkel de meest succesvolle indelingen mogen meedingen naar de gunst van de klant. Hieronder zijn er twee integralen, twee alkoven, drie kampeerbussen, twee ranke semi-integralen en zes klassieke semi-integralen in verschillende uitrustingsniveaus: First Line, Sport Line en Titanium Ultimate. Die laatste is de meest luxueuze en is voorbehouden voor de klassieke semi-integralen op Ford Transit. Deze reeks blinkt uit met een rijkelijke standaarduitrusting als een automaat, zwart lichtmetalen velgen en een toegangsdeur met dubbele vergrendeling. Het inbegrepen accessoirespack omvat onder meer een zwarte Thule luifel, een zonnepaneel, voorziening voor een tweede gelbatterij met een app besturing en de Tv-houder. Kers op de taart is de signering met een genummerde badge en bijhorende sleutelhanger, aangevuld met tal van kleine attenties als een gepersonaliseerde balpen, reisdagboek… In vergelijking met vorig seizoen onderging ook het meubilair een summiere aanpassing met een ietwat lichtere inleg aan de plafondkasten en een optimalisering van de keuken die rechtgetrokken werd en meer afzetvlak biedt.

Met de grootste zorg

Ongeacht welk uitrustingsniveau je kiest, Chausson maakt er een erezaak van om zijn klanten met de grootste zorg te behandelen. In ‘First Line’ uitvoering vind je zowel alkoven als de ranke ‘S’ terug. De ene op Fiat Ducato, de andere op Ford Transit. Net als de kampeerbusreeks ‘V’ zijn de ‘S’ modellen ook als ‘Sport Line’ verkrijgbaar die in tal van extra’s voorziet waaronder zwarte aluminium velgen, zwarte accessoires in het interieur, een automaat met zes gangen voor de Transit en negen voor de Ducato en een aangepaste stoffering. De ‘S’ geniet daarnaast ook van een upgrade met een nieuwe achterbumper met geïntegreerde achteruitrijdcamera

Winkelwagen
Back To Top
Search