skip to Main Content
Sunlight T 680 : De Semi-integraal Op Transit Met Knappe Looks

Black is beautiful

Sunlight 2024

24 januari 20232 minuten leestijd
Tags Sunlight camper

2023 kan dan nog maar net begonnen zijn, of daar is Sunlight al met de modellen voor… 2024. In de spotlights staan drie semi-integralen die voor het eerst gebruik maken van een Ford Transit basis.

Naast Fiat en Citroën versterkt Sunlight de klassieke semi-integraalmodellen met drie modellen op Transit. De keuze voor Ford is niet nieuw. De fabrikant presenteerde eerder al een kampeerbus op dit basisvoertuig. Voor de semi-integralen dient een zwart gelakte cabine met 130 pk motor en manuele zes versnellingsbak. Het design van de Transit harmonieert bovendien perfect bij de opbouw van Sunlight waaronder zwarte lichtmetalen velgen zijn gemonteerd. Ook de achterwand waarvan de lichtblokken met elkaar verbonden zijn via een doorlopende LED band maakt van de nieuwe reeks op Transit een heuse eyecatcher binnen het segment van instapmodellen.

Kleurtwist

Het compleet vernieuwde interieur hanteert een mooie materialenmix waarbij warm notenhout afgewisseld wordt met zwart gelakte kastfronten voor het keukenblok en witte plafondkasten waarop zwarte handgrepen zijn gemonteerd. Deze kleurtwist herhaalt zich ook bij het hoofdbord en in de natte cel voor het waskommeubel. Ergonomische cabinezetels in bijpassende kleuren garanderen een aangename rij- en zitpositie.

In drievoud

De nieuwe reeks maakt haar opwachting met drie modellen met een lengte van 6.99 meter (T670S) voor de kleinste en 7.36 meter voor de grootste (T680 en T690L). Zowel de T670S als de T680 bieden een nachtgedeelte met lits-jumeaux., de ene met een plaats besparend Variobad met zwenkwand, de andere met een gedeelde natte cel met toiletcompartiment en waskom tegenover de douchecel. Van dit laatste badkamerconcept geniet ook de T690L met vrijstaand bed. De keuken moet het stellen met een twee pit fornuis, maar uit ervaring weten we dat dit doorgaans een betere oplossing is dan een drie pit variant. Voor de koelkast met geïntegreerd vriesvak viel de keuze op een exemplaar met royale inhoud van 156 liter.

Winkelwagen
Back To Top
Search