skip to Main Content

Compact reizen

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Sun Living

Het instapmerk uit de Adria groep speelt komend seizoen in op de vraag naar compacte modellen zowel in semi-integraal als met een uitbreiding van de kampeerbussen.

Compact reizen is meer dan ooit in. Reden genoeg voor Sunliving om het aanbod te versterken. In de V kampeerbusreeks verschijnt voor het eerst een model met pop-up dak waarin twee personen kunnen overnachten. De V60 SP TentTop biedt een klassieke lay-out waarin een dwars geplaatst bed aangevuld wordt met een centraal keukenblok en natte cel. Vanuit de zithoek krijg je met een ladder toegang tot het extra slaapcompartiment.

Samen of afzonderlijk slapen

De semi-integraal reeks met hefbed verwelkomt twee nieuwe modellen op 7,20 meter. Zowel de S72DL met lits-jumeaux als de S72DC met vrijstaand bed, genieten beiden van het comfort van een face-to-face salon. Een slimme vondst is de invouwbare ruggensteun die behalve extra ondersteuning een vlak ombouwbed mogelijk maakt. Op technisch vlak geniet het hele gamma van verbeterde gasdrukveren voor de bovenkastkleppen.

Winkelwagen
Back To Top
Search