skip to Main Content

Dak slapers

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Frankia

De Beierse fabrikant zet verder in op de uitbreiding van het kampeerbussegment Yucon waarvan een variant verschijnt op Renault en presenteert een integraalversie van de Neo.

Een nieuwe telg binnen de Yucon familie: dit keer dient een Renault Traffic als basisvoertuig waarop een hefdak is gemonteerd. Daarmee mengt Frankia zich in het segment van de Multi Purpose Vehicles (MPV) die erg in trek zijn omwille van hun polyvalentie en zowel doordeweeks als in het weekend kunnen ingezet worden. Er zijn drie versies waarvan twee met een lengte van 5.1 meter (51 FB en SB) en één op 5.5 meter (55 SB). Allen met een compact keukenblok tegenover de schuifdeur en een zitbank die in de twee kleinste modellen verschuifbaar is.

Sprinter DNA

De Yucon op Sprinter is vanaf nu met een optioneel hefdak verkrijgbaar waarin twee extra personen kunnen overnachten en in 4×4 uitvoering om het avontuur op te zoeken ver weg van de platgereden paden. De absolute highlight op Sprinter is weggelegd voor de Neo integraal. Hij herneemt het DNA van de Neo semi-integraal en komt in twee indelingen op 6.87 m met dwarsbed (MI 7 BD) en lits-jumeaux (MI 7 GDK). Bijzonder ingenieus is de natte cel met 3 in 1 functie.

Winkelwagen
Back To Top
Search