skip to Main Content

Euforisch

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Rimor

Bij Rimor staat seizoen 2023 volledig in het teken van de nieuwkomer Kilig, een instapreeks op Ford Transit met een ruim aantal indelingen.

Hoewel Ford altijd wel al een plaatsje had in het gamma van Rimor neemt de overhand stilaan toe. Kilig staat voor euforie door opwinding of romantiek en komt uit het Filipijns. Het aangenaam interieur moet de klant een gevoel van liefde op het eerste zicht geven. De kleurencombinatie is dan ook zeer geslaagd. De corpus in esdoorn wordt onderstreept door donkerbruine deurpanelen. Op de bovenkastkleppen, het hoofdbord, de zit- en rugkussens trekken petrol kleurige accenten de aandacht. De vloer in donker scheepsparket werkt het interieur verder af.

Ruime keuze

De Kilig is verkrijgbaar als alkoof en semi-integraal met elektrisch bediend hefbed in een lengte variërend tussen 6.9 en 7.2 meter in een groot aantal indelingen voor gezinnen en koppels. In de stroomlijn is optioneel een skyview mogelijk. De keuken pakt uit met een driepit fornuis en spoelkom in roestvrij staal. Alle modellen hebben een ranke 141 liter koelkast. Leuk detail is het multifunctioneel magnetisch bord waarop je boodschappenlijstjes of andere kan ophangen.

Winkelwagen
Back To Top
Search