skip to Main Content

Evolutie, geen revolutie

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Carthago

Voor 2023 introduceert Carthago een nieuwe interieurvariant voor de Compactline. De semi-integraal van de Chic modelreeks verwelkomt de Sprinter. De Liner For Two introduceert de New Generation.

De Sprinter heeft duidelijk de wind in de zeilen bij de Duitse premiumfabrikant. Nu ook de Chic C-Line T semi-integraal het basisvoertuig met de ster krijgt, is Mercedes alom vertegenwoordigd in het gamma van Carthago. Net als de andere modelreeksen pakt hij uit in stijl en vormt de Sprinter een fraai geheel met de opbouw. Achteraan benadrukt de ster de klasse van het voertuig. Voorlopig gaat het om één model met een lengte van 7.5 meter op Al-Ko chassis. De indeling van de T4.9 LE overtuigt met een maxisalon, L-keuken, een gedeelde natte cel en lits-jumeaux van bijna 2 meter lang die je kan samenvoegen tot een groot slaapvlak.

Casablanca

Voor de ranke c-compactline met opbouwbreedte van slechts 2.12 meter biedt Carthago de nieuwe interieurvariant Casablanca aan. Die combineert licht kersenhout met hoogglans kastkleppen in crèmekleur waardoor het ruimtegevoel benadrukt wordt. De Epic variant blijft beschikbaar waardoor de klant de keuze krijgt tussen een donker of licht getint interieur. De c-compactline is beschikbaar in drie indelingen met een lengte tussen 6.41 en 6.95 m.

New Generation

Comfortabel reizen met twee is altijd al het motto geweest van de Liner For Two waarvan de New Generation zijn opwachting maakt en pronkt met het nieuwe interieur Siena dat zeer uitnodigend is en de klasse van deze bijzondere kampeerauto benadrukt. Deze unieke indeling die je enkel bij Carthago vindt, onderscheidt zich met een driekwart zithoek met uitschuifbare chaisse-longue, een heuse gourmet keuken met alle denkbare comfort, een samenvoegbare badkamer die zich over de volledige breedte uitstrekt en een bureaumeubel vooraan bij de draaibare cabinestoelen. Slapen gebeurt vooraan in een hefbed met lits-jumeaux dat zich boven de cabine ontplooid en in een ruime trap voorziet.

Winkelwagen
Back To Top
Search