skip to Main Content

Goed uitgeruste bestsellers

27 december 20222 minuten leestijd
Tags Bavaria

Bavaria versterkt het rijkelijk uitgerust Nomade gamma, met de komst van drie nieuwe modellen. De speciale reeks omvat twee semi-integralen van 7,45 m, de TC746FC met een vrijstaand bed, de TC746FGJ met lits-jumeaux, en het equivalent in integraal uitvoering, de I740FGJ.

Volgend seizoen loopt de Nomade-reeks volop in de kijker. Met 10 referenties onder de bestsellers waarvan 6 semi-integralen en 4 integralen zal iedereen de camper kunnen vinden die bij hem past. Van de kleine semi-integraal van 6,20 m zonder vast bed, de T626D, tot de T696U met  U-vormige zithoek, of nog de modellen van meer dan 7 m met lits-jumeaux of een vrijstaand bed, er is voor elk wat wils.

Fiat en Citroën

De standaarduitrusting is nog steeds even aantrekkelijk. Bavaria geeft de voorkeur aan accessoires en uitrustingspakketten die populair zijn bij camperaars, zoals een achteruitrijcamera, cabine- en wooncel luidsprekers, lederen stuurwiel en versnellingspook, muggenhor, luifel en zonnepaneel… Er zijn ook 16″ aluminium velgen, een schuiflade in de bodem en een buitendouche. Een andere nieuwigheid in het Nomade-gamma is de komst van de Citroën Jumper voor de semi-integralen. De integralen blijven trouw aan de Fiat basis, en genieten van de automaat en 180 pk-motor als opties.

Winkelwagen
Back To Top
Search