skip to Main Content

Het beste moet nog komen

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Pilote

Pilote start het seizoen met een paar discrete wijzigingen in de speciale reeksen. De ‘echte’ nieuwigheden zullen in de loop van het jaar volgen, met een kampeerbus die alle terreinen aankan en een MPV waarin in de eerste plaats aan het laadvolume wordt gedacht.

De speciale series Evidence (kampeerauto) en X-Edition (kampeerbus), gewijd aan de best verkopende en op en top uitgeruste versies, zijn nu beschikbaar op de Citroën Jumper. Drie nieuwe modellen maken gebruik van deze aanpassing: de semi-integralen P746 FC en FGJ en de integraal G740 FGJ.

60 jaar oud

Maar de grote aankondiging dit najaar is de komst van de Atlas, een kampeerbus van 6 m met een XXL-laadruimte op een Ford Transit 2T Trail-basis, waarmee de fabrikant het 60-jarig bestaan viert. Achter het imposante radiatorrooster met vier oversized FORD-letters, zorgt het mechanisch sperdifferentieel ervoor dat het voertuig zich zowel op zachte ondergrond als op ruwe wegen kan wagen met minder risico op slippen. De familie van de MPV’s krijgt er ook een nieuw lid bij: de CV540BC. Dit is een model op basis van de Renault Trafic 5,48 m met een verschuifbare zitbank om het laadvolume naar believen te variëren en zo omvangrijke uitrusting te kunnen vervoeren.

Winkelwagen
Back To Top
Search