skip to Main Content
Links: Christel, Stany En Dochter Natasja, De Zaakvoerders Van Campingshow Vervaet. Rechts: Ignace En Véronique, De Zaakvoerders Van Vanomobil.

Met vereende krachten

Sectornieuws

22 maart 20232 minuten leestijd

In 2024 verhuist Campingshow Vervaet naar een nieuwe locatie langs de Zelebaan in Lokeren. Hiervoor wordt er samengewerkt met Vanomobil, waarmee ze al jarenlang dezelfde passie en expertise delen. Voor de klanten blijft alles bij het oude. In een nieuwe showroom blijft hetzelfde team in staan voor de service.

Motorhome- en caravandealer Campingshow Vervaet, al 50 jaar een gevestigde waarde in Lokeren, verhuist in 2024 naar een nieuwe showroom langs de Zelebaan. De bouwvergunning werd goedgekeurd, maar het is nog even wachten op de archeologische controle opgravingen alvorens ze kunnen starten aan de nieuwbouw.

Service verzekerd

Behalve de nieuwe locatie, verandert er voor de klanten van Campingshow Vervaet niets. Het vaste team zal blijven dezelfde topservice leveren. “Klanten hoeven dus helemaal niet ongerust te zijn,” zegt zaakvoerder Stany Vervaet, “alle motorhomes in bestelling worden geleverd en onze klanten kunnen nog jarenlang op onze service rekenen!”

Samenwerking Vanomobil

Dankzij de samenwerking met Ignace Coudron en Veronique Vanhoo, zaakvoerders van Vanomobil, is de toekomst van Campingshow Vervaet verzekerd en kunnen ze de periode tussen het vertrek uit hun huidig pand en de intrek in het nieuwe pand overbruggen. “De keuze voor Vanomobil was logisch,” vertelt Stany, “we delen al jaren onze passie voor kamperen, onze missie naar klantentevredenheid en onze expertise met het Duitse merk Bürstner.”

Familiebedrijf

Net als Campingshow Vervaet, is Vanomobil een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van campers. Hun medewerkers zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van hun klanten. Met de vestiging in Lokeren hopen ze ook hun klanten uit het Waasland beter te kunnen bedienen. “We zijn vereerd te mogen verder bouwen op de stevige fundamenten van Campingshow Vervaet. Met hun 50 jaar ervaring en zeer goeie reputatie in service en onze ondersteuning, zijn we ervan overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren!” zegt Ignace Coudron, zaakvoerder van Vanomobil, “samen schrijven we met veel enthousiasme een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Campingshow Vervaet!”

www.campingshow-vervaet.be  – www.vanomobil.be

Winkelwagen
Back To Top
Search