skip to Main Content

Nieuw partnerschap

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Knaus camper

Samen met een  kampeerbus op Crafter brengt Knaus een semi-integraal op Transporter waarmee het de samenwerking op het vlak van basisvoertuigen met VW aangaat.

Exit voor de MAN TGE en welkom aan de VW Crafter. Voor wie het nog niet wist, beiden komen uit dezelfde fabriek en zijn technisch identiek. De keuze voor de wissel heeft nog een andere reden. Knaus presenteert naast de Van TI Plus immers de Tourer Van op basis van een VW T6.1. een semi-integraal met een sportieve opvallende buitenkant en uitnodigend interieur met open zichtlijnen om de ruimtelijkheid te bevorderen.

Tourer VAN

De nieuwkomer is verkrijgbaar in twee indelingen: 500 MQ en 500 LT. Dankzij de FoldXPand-achterwandconstructie wordt een compacte buitenlengte gecombineerd met een grotere binnenlengte. Met een binnenbreedte van 200 cm, een hoogte van 276 cm en een lengte van 588 cm, is de Tourer VAN ruim en praktisch tegelijk. Beide indelingen zijn voorzien van een ruime keuken met compressorkoelkast van 90 liter, spoelbak en tweepits-kookplaat, alsook dieselverwarming en -boiler. Een gasfles van 5 kg biedt voldoende reserves om te koken. In de 500 MQ schuilt een badkamer waarvan je de oppervlakte kan aanpassen naargelang het gebruik.

Winkelwagen
Back To Top
Search