skip to Main Content

Nieuwe maatstaf

28 december 20223 minuten leestijd
Tags Niesmann+Bischoff

Je laten gelden in het premiumsegment is niet eenvoudig. Toch slaagt de vernieuwde Flair erin om met subtiele details en een geraffineerde interieurstijl de focus naar zich toe te trekken.

Grondig! Behalve de naam en de familietrekken is de vernieuwde Flair in niets meer te vergelijken met zijn voorganger. Het interieur met rechtlijnig meubilair en her en der een lege wand om de ruimtelijkheid te bevorderen biedt keuze uit twee meubeldecors in donker Walnoot of gebleekte eik, beiden met een plankenvloer in white wash. Omdat er in deze klasse niet op een kilootje meer of minder moet worden gekeken, zijn de kastfronten in massief hout uitgevoerd. Boven de cabine is standaard een manueel bediend hefbed voorzien dat bij niet gebruik volledig aan het oog onttrokken wordt. De keuken is een parel die schittert met een aanrecht in composiet waarop een kookplaat met inductie en twee gasbekken is gemonteerd. De personalisering gaat ver met een microgolfoven, een gasoven tot zelfs een afwasmachine en uitschuifbare afzuigkap.

Zoete dromen

In het nachtgedeelte trekt het lederen hoofdbord met sierstiksels de aandacht. Zoals gebruikelijk kun je de lits-jumeaux samenvoegen tot één groot slaapvlak. Ze zijn vlot bereikbaar via de brede treden. Tussen de slaapkamer en de leefruimte strekt zich de wellness oase uit. Een heuse blikvanger hier is de ‘Oasis’ douche met regen en handsproeier, gehuld in een waas van beton, op een bodem van composiet, afgeschermd door een getinte glazen schuifdeur. Hiertegenover het waskommeubel met drie brede laden waarop een vrijstaande waskom prijkt. De garderobe onderscheidt zich met een broekhanger. Liever laden in de plaats, ook dat kan.

Dubbele bodem

Niet alleen het interieur werd onder de loep genomen ook op technisch vlak evolueert de Flair.  De nieuwe dubbele boden herbergt alle tanks: 370 liter water, 250 liter afvalwater en  een fecaliëntank van 200 liter die tot het Liner pack behoort. Achteraan tussen garage en woonruimte huist de energievoorziening met Lithium technologie. Optioneel zijn twee uitschuifbare bergsystemen verkrijgbaar. Om aanvaringen tussen de toegangsduur en het serviceluik ernaast te vermijden, is de deur uitgerust met sensors die de openingshoek begrenzen.

Winkelwagen
Back To Top
Search