skip to Main Content

Nog exclusiever

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Laika

De Italiaanse fabrikant uit de Hymer groep is altijd al een voortrekker geweest op het vlak van kampeerautodesign en toont andermaal zijn savoir faire in de nieuwe Kreos semi-integraal.

Hou je van exclusief Italiaans design dan zit je juist bij Laika. Na vorig jaar de integraalversie te hebben geïntroduceerd, is het nu de beurt aan de semi-integraal. In de premiumklasse op Fiat Ducato platform met Al-Ko chassis zet de vernieuwde Kreos nieuwe maatstaven. Elegantie is troef zowel aan de buitenkant met zijn bijzonder elegant silhouet waar de stroomlijn met skyview en de verzonken ramen voor signeren, als in het interieur waar kersenhout afgewisseld wordt met meubelpanelen in ‘petrol’ kleur. Het resultaat is een uniek chique interieur.

Luxe superlatief

Een en al luxe ervaar je binnen met een indrukwekkende keuken waarin zelfs een optionele afwasmachine mogelijk is. Douche- en toiletruimte staan tegenover elkaar met prachtig kunststof houtdecor in de douchecabine. Maar de levensgenieter zal pas echt gecharmeerd zijn door de wijnkelder in de garage achteraan waarin je onderweg de beste flessen kan bewaren. Ideaal voor de France Passion liefhebbers !

Winkelwagen
Back To Top
Search