skip to Main Content

Onderweg met een verdiep

27 december 20222 minuten leestijd
Tags Bürstner camper

De kogel is door de kerk, de vreemde eend in de bijt Lyseo Gallery met opblaasbare alkoof gaat in productie en de recent gelanceerde kampeerbus Lineo op Ford Transit maakt het ruimer.

Voor de tweede keer dit jaar pakt Bürstner uit met een resem nieuwigheden. Van de Lyseo Gallery werd vorig jaar reeds een prototype getoond en die is na een aantal uitvoerige klimatologische testen van -30° tot +80° nu productierijp. Ook een sneeuwlaag van anderhalve meter brengt de gebrevetteerde opblaasbare alkoof met wanden in honingraat niet van zijn stuk.

Even ter opfrissing: de Gallery is een semi-integraal met een opblaasbare alkoof die in 90 seconden met een quasi geruisloze compressor een extra verdieping creëert en tot 3.7 meter hoogte reikt. Hij biedt het comfort van een XXL slaapkamer met een royale hoogte van 110 cm die je via een vaste trap bereikt. In vergelijking met een klassieke semi-integraal met hefbed blijft de zithoek bruikbaar. Het lichthouten interieur wordt uitgelicht met antracietkleurige accenten waarbij leder in cognackleur met Burlington stiksel voor een ware ‘gentleman’ stijl tekent. De Lyseo Gallery is beschikbaar in twee indelingen, beiden met een lengte van 699 cm. De ene met achteraan een U-salon (649 G), de andere die als prototype werd voorgesteld met vooraan een L salon en achteraan een badkamer over de volledige breedte.

Cabineverbreding

De eerder dit jaar gepresenteerde Lineo op Ford Transit werd ondertussen al geoptimaliseerd. Om het probleem van de geringe breedte op te lossen, werd achteraan ter hoogte van het bed aan weerskanten een keurig geïntegreerde verbreding voorzien. Hierdoor kon de lengte van het bed op 2 meter worden gebracht. Uniek voor de Lineo op Ford is de dubbele bodem met praktische opbergvakken, net als de achteruitontdooiing. Het interieur is stijlvol uitgewerkt in taupe met witte kastfronten. De buitenkant verleidt met een grafietgrijze strook waarop rode accenten zijn aangebracht en verzonken ramen de strakke architectuur benadrukken

Winkelwagen
Back To Top
Search