skip to Main Content

Quality time

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Eura Mobil

De Duitse fabrikant uit de Trigano groep snoeit in het aanbod op het vlak van chassis en pakketten. Het aantal indelingen op Mercedes breidt uit.

Eura Mobil beperkt zich komend seizoen tot een uitbreiding van het aantal indelingen binnen de eerder dit jaar gepresenteerde Profila T reeks op Mercedes Sprinter. De T 726 EF/QF versterkt de 7,50 meter klasse met een indeling waarin een face-to-face salon en een gedeelde natte cel worden aangevuld met lits-jumeaux van 2.03 meter lang (EF) of een queensbed van 1.47 bij 1.95 m (QF). Tot de highlight van deze reeks met optimale dakuitsnit die een vlotte circulatie tussen bestuurderscabine en woongedeelte toelaat, behoren onder meer een panoramisch dak, verschillende assistentiesystemen, Al-Ko chassis met dubbele bodem van 19,5 cm en de gloednieuwe Alde verwarming waarmee 10 kg kon worden uitgespaard.

Hou het eenvoudig

Om allerhande productieproblemen te omzeilen wordt het chassis aanbod op Fiat Ducato teruggeschroefd. Ook de pakkettenpolitiek wordt aanzienlijk ingekrompen. Eenvoud en uniformiteit is het motto met een focus op Mercedes.

Winkelwagen
Back To Top
Search