skip to Main Content

Rationalisering

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Challenger

Om het hoofd te kunnen bieden aan de productieproblemen, behoudt de Franse fabrikant uit de Trigano groep enkel de populairste modellen.

Drie kampeerbussen, twee ranke semi-integralen, zes klassieke semi-integralen, twee alkoven en twee integralen, Challenger heeft het gamma serieus afgeslankt voor 2023. Concreet blijven enkel de bestsellers over. Die genieten dan ook van de grootste zorg om de klanten te kunnen behagen. Naargelang de gekozen reeks verschilt het uitrustingsniveau. Sommige zoals de ranke ‘S’ op Ford Transit is zowel als ‘Start Edition’ en ‘Sport Edition’ verkrijgbaar waartoe ook de kampeerbussen ‘V’ behoren. Wie voor de ‘Sport Edition’ kiest, kan rekenen op tal van extra’s als zwarte aluminium velgen, zwarte accessoires in het interieur, een automaat met zes gangen voor de Transit en negen voor de Ducato en een aangepaste stoffering. Voor de alkoven bestaat die keuze niet, daarvan bestaat enkel een ‘Start Edition’.  De ‘S’ geniet daarnaast ook van een upgrade met een nieuwe achterbumper met geïntegreerde achteruitrijdcamera.

Genummerd

Nog meer luxe bieden de klassieke semi-integralen op Ford en integralen op Fiat die allen als Graphite Ultimate Line gecommercialiseerd worden. Om de exclusiviteit te benadrukken krijgen alle modellen het Welcome Pack mee met badge en sleutelhanger waarop het serienummer gegraveerd is en tal van kleine thematische attenties als een gepersonaliseerde balpen, reisdagboek… Deze reeks blinkt ook uit met een rijkelijke standaarduitrusting als een automaat, zwart lichtmetalen velgen en een toegangsdeur met dubbele vergrendeling. Het inbegrepen accessoirespack omvat onder meer een zwarte Thule luifel, een zonnepaneel, voorziening voor een tweede gelbatterij met een app besturing en de Tv-houder. In vergelijking met vorig seizoen onderging ook het meubilair een summiere aanpassing met een ietwat lichtere inleg aan de plafondkasten en een optimalisering van de keuken die rechtgetrokken werd en meer afzetvlak biedt.

Winkelwagen
Back To Top
Search