skip to Main Content

Andere aanpak

26 december 20222 minuten leestijd
Tags Tabbert

Bij Tabbert zijn ze nooit verlegen geweest om buiten de lijntjes te kleuren. Het nieuwste experiment heet PEP PANTIGA, een caravan zoals geen andere met tal van innovaties.

De PEP PANTIGA is een combinatie van eigentijds design en moderne technologie met een slim interieur, gericht op een actieve, jonge manier van vakantie vieren. Het exterieur is ingetogen en tegelijkertijd opvallend in ton-sur-ton gehouden: de witte folie met fonkeleffect komt mooi uit op de witte matte achtergrond. Het meest optische kenmerk van de PANTIGA zijn de grote salonramen in het achterste gedeelte aan beide zijden. Ook de achterwand gaat niet onopgemerkt voorbij met een langwerpig venster voor de 390 WD en 550 E. De PANTIGA is verkrijgbaar in drie indelingen, met opklapbed, lits-jumeaux en kinderkamer.

Nieuwe dimensie

Het interieur van de PEP PANTIGA overtuigt met een volledig nieuw caravandesign: Geen bovenkasten aan de zijkanten, in plaats daarvan twee hoge ramen. Zo oogt het woongedeelte licht, helder en open. De matwitte bovenkasten achteraan en in de keuken blijven visueel onopvallend dankzij hun strakke, greeploze design. Het comfortabele, moderne zitmeubilair zorgt ook meer voor een kamer- dan een caravansfeer.

 

Winkelwagen
Back To Top
Search