skip to Main Content

Apero time

26 december 20222 minuten leestijd
Tags Fendt

Wie dacht dat Fendt alleen maar klassieke interieurs biedt, zal zijn mening moeten herzien. De Beierse fabrikant pakt voor komend seizoen uit met de gloednieuwe Apero en toont zijn savoir faire inzake design andermaal in de vernieuwde Tendenza. Alle modellen genieten van een fraai nieuwe exterieur vormgeving.

Liefhebbers van strakke interieurs hebben voortaan geen reden meer om Fendt voorbij te lopen. Met de gloednieuwe Apero toont Fendt dat het helemaal mee is met de laatste designtrends. Het driekleurig ‘Norfolk’ meubilair combineert een licht houtdecor met antraciet voor het keukenblok en voor het aanrecht in de natte cel. De bovenkasten pronken met mat witte kleppen die onderaan van mat zwarte handgrepen zijn voorzien. Voor de zithoek zijn twee stofferingen beschikbaar: Spring en Sunset. De Apero is verkrijgbaar in zeven indelingen met een opbouwlengte van 703 tot 772 cm. Hiervan zijn er vijf indelingen op maat van koppels met hoekbed of lits-jumeaux opstelling en twee voor gezinnen met centrale rondzitgroep en stapelbedden in de lengte of de breedte. Het exterieurdesign wordt gekenmerkt door blauwe opdrukken in honinggraatpatroon.

Trendsetter

Ook de Tendenza geniet van een fraai nieuw design. Deze modelreeks is altijd al een trendsetter geweest op het vlak van modernisme binnen de Fendt familie. Het vernieuwde interieur toont zich in een combinatie van notenhout met cappuccinokleurige kastfronten en zal vooral een ouder design georiënteerd publiek weten te bekoren. De generatiewissel brengt eveneens extra modellen met zich mee waarvan twee modellen met lits-jumeaux (550 en 560 SG) en een model met vrijstaand bed 560 SFDW.

Familietrek

In navolging van de topreeks Diamant krijgen alle modelreeksen de bijzonder stijlvolle achterlichten met innovatieve LED technologie. Dat maakt een Fendt caravan niet alleen herkenbaar maar biedt de klant toegang tot een subliem design van instap tot topmodel. Daarnaast genieten alle modellen van een nieuwe voortentlamp en geoptimaliseerde binnenruimte door aanpassing van de gasfleskast.

 

Winkelwagen
Back To Top
Search