skip to Main Content

Een nieuwe interieurstijl

24 december 20222 minuten leestijd
Tags Bürstner caravan

Een nieuwe interieurstijl voor de Premio en Premio Plus en een ander chassis voor de Premio Life budgetreeks, daarmee optimaliseert Bürstner zijn caravangamma’s voor 2023.

De instapreeks Premio Life staat voor het eerst op een chassis van Knott waaraan standaard verzwaarde uitdraaisteunen zijn gemonteerd. Interessant is dat dit chassis optioneel van het ETS Plus stabiliteitssysteem kan worden voorzien. Wie de dissel liever aan het oog onttrekt, kan voor de disselafdekking kiezen. Nieuw voor dit gamma is ook de compressorkoelkast die in het familiemodel 490 TK een inhoud van 142 liter heeft. Nog in deze indeling geniet je van een opklapbaar stapelbed waardoor er een garage ontstaat die van buitenaf met een serviceluik toegankelijk is. Heb je een grote kroost, dan behoort ook een derde stapelbed tot de mogelijkheden.

Andere stijl

Compleet nieuw zijn de interieurs van de Premio en Premio Plus, de variant met hefbed. Beide modellen pronken voortaan met het Brava meubilair dat uit de kampeerauto’s werd overgenomen en waarbij vier stofferingen kunnen worden gecombineerd. Met de 455 TS krijgt de Premio reeks er een compacte reiscaravan bij met tweepersoonsbed waarnaast de natte cel staat die optioneel met een douche pakket kan worden uitgerust.

Winkelwagen
Back To Top
Search