skip to Main Content

Kamperen in stijl

26 december 20222 minuten leestijd
Tags LMC Caravan

Bij LMC is het de ‘Style’ die komend seizoen alle aandacht opeist. Het interieur werd compleet herdacht en vond inspiratie in de Scandinavische designwereld. Het resultaat is een verfrissende nieuwe stijl.

Binnen het gamma van LMC is de ‘Style’ het best verkochte en meest diverse model. Het biedt de grootste keuze aan bedopstellingen met lits-jumeaux, hoekbedden, queensbedden, hefbedden, stapelbedden en klapbedden. De focus ligt op een nieuw fris vormgegeven interieur waarin licht eikenhout wordt afgewisseld met witte en lichtgroene kastkleppen en meubelpanelen. Voor de vloer werd betonoptiek toegepast. Het klinkt misschien een ietwat vreemde kleurkeuze, maar het oogt wel bijzonder mooi en modern.

Ruimtecreatie

Om het ruimtegevoel te accentueren werden de hoeken opgewerkt met nissen. Toch gaat dit niet ten koste van de bergruimte want de plafondkasten werden net volumineuzer. Om het strakke design te benadrukken werden handgrepen aan het oog onttrokken. Tot de nieuwe indelingen behoort de 440D een herdachte versie van de indeling met hoekbed annexe natte cel waarin ruimtelijkheid primeert.

Winkelwagen
Back To Top
Search