skip to Main Content
Maxia 595 KML - Doorzicht

Maximale moduleerbaarheid

Hobby Maxia 595 KML

19 januari 20232 minuten leestijd
Tags Hobby caravan

Met een nieuwe familie-indeling in de Maxia reeks komt Hobby tegemoet aan gezinnen met kinderen die functionaliteit aan luxe willen koppelen. De moduleerbare kinderkamer achteraan in combinatie met lits-jumeaux voor de ouders maakt de Maxia 595 KML uniek.

In dezelfde Scandinavische trendy stijl met antracietkleurige corpus waarbij warm hout en witte matte kastfronten worden gecombineerd, bewijst Hobby met deze Maxia dat er nog altijd variaties mogelijk zijn op bestaande indelingen. Stapelbedden achteraan kunnen dan wel een doodgewone zaak zijn, de 595 KML biedt maar liefst negen verschillende configuratiemogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een speelhoek zonder bedden, voor een opstelling met een bed onderaan, in het midden, of bovenaan, voor een klassieke variant met twee bedden en voor drie bedden als je een kroostrijk gezin hebt.

De bovenste bedden worden aan de achterwand verankerd met een pinsysteem zodat je de hoogte trapsgewijs kan instellen. De lattenbodems zijn oprolbaar. Het onderste bed bestaat uit drie dikke kussens, die overdag als zithoek kunnen dienen en waarop een topper komt om een bed te vormen. Alle bedden genieten van natuurlijke lichtinval: twee hiervan met een eigen zijraam, het bovenste via een dakvenster. Met kinderen beschik je best ook over voldoende bergruimte. Die voorziet Hobby aan het voeteinde in de vorm van een praktische nis waarin opbergbakken passen. Vlak naast de stapelbedden vind je de natte cel met waskom en toilet.

Lounge

Zoals gebruikelijk in familie-indelingen bevindt de zithoek zich centraal. Opgevat als een U-zit met aan weerskanten een chaise-longue is het zalig toeven in de met dikke kussens uitgeruste lounge waarbij een verschuifbare tafel staat. Tegenover de zithoek is het heerlijk kokkerellen op het langgerekte keukenblok met fornuis, spoelkom en voldoende afzetvlak. Ernaast werd plaats voorzien voor een kolomkoelkast met bi-directionele deur. Vooraan biedt de 595 KML lits-jumeaux die je tot een groot slaapvlak kan omvormen zodat er een bed met royale afmetingen ontstaat van 2.20 meter breed. Kortom, een familietopper !

Winkelwagen
Back To Top
Search