skip to Main Content

Onder controle

26 december 20222 minuten leestijd
Tags Kabe caravan

De Zweedse caravanfabrikant heeft ondanks productie- en ontwikkelingsproblemen niet stilgezeten en versterkt zowel het instapgamma Estate als de luxueuzere reeksen Royal en Imperial met een nieuw model.

De vorig jaar geïntroduceerde Estate krijgt versterking van de 470 GLE die uit de band springt door zijn geringe opbouwlengte en het feit dat hij enkel op een breedte van 230 cm verkrijgbaar is. Ideaal om mee rond te trekken dus. Hij heeft achteraan de bedden en vooraan een treinzit. Tussenin werd er plaats gereserveerd voor de natte cel en de keuken. Een ranke kolomkoelkast bespaart ruimte.

Maxi salon

De 600 CXL KS waarbij XL het hoekbed aanduidt en KS de breedte van 250 cm accentueert, lijkt op het eerste gezicht misschien gewoon de zoveelste indeling met hoekbed. Toch springt dit model uit de band met een nooit geziene zithoek die deels tegen het L-vormig keukenblok aanleunt en zoals gebruikelijk bij de Zweedse fabrikant zeer ruim en compleet is opgevat. Absolute highlight in dit model is de Tv-lift tussen zithoek en keuken. Deze indeling is verkrijgbaar als Royal of Imperial.

Winkelwagen
Back To Top
Search