skip to Main Content

Rationalisering

26 december 20222 minuten leestijd
Tags Sterckeman

Eenzelfde aantal indelingen met minder keuzemogelijkheden, Sterckeman beperkt het aanbod om het hoofd te kunnen bieden aan de vraag.

Caravanfabrikanten hebben het niet onder de markt momenteel. De vraag blijft dan wel relatief stabiel, door productieproblemen dienen er keuzes gemaakt te worden. Bij Sterckeman vertaalt zich dat in een beperking van het uitrustingsniveau ‘comfort’ dat enkel nog op een select aantal modellen van de Easy en Evolution wordt aangeboden. Binnen de Easy geniet alleen het familiemodel 470PE van de extra uitrusting als polyesterwanden, een anti-slinger demper, schokdempers, bagageluik, Truma Therme boiler, 50 liter watertank, panoramisch dakvenster, exclusieve stoffering, comfortmatrassen, tweekleurig meubilair, LED spots, douchegordijn en reservewielhouder. In de Evolution komt de eer van aluvelgen, elektrische trede, stadswateraansluiting, verhoogde MTM, disselafdekking, Truma I-net… toe aan het familiemodel 580PE en de 542LJ met lits-jumeaux.

Graphite

De Starlett Graphite die vorig jaar ode bracht aan de stichter met een super uitgeruste reeks in drie indelingen verwerft een vaste plaats binnen het gamma van Sterckeman dat 20 indelingen omvat voor komend seizoen.

Winkelwagen
Back To Top
Search