skip to Main Content

Terugkeer van een icoon

26 december 20222 minuten leestijd
Tags Knaus caravan

Als er dan nog iets ontbrak in het gamma van Knaus dan was het ongetwijfeld een topmodel. De Duitse fabrikant dook hiervoor in het verleden en haalde de Azur van onder het stof.

De opvolger van de Azur, die in vier indelingen verkrijgbaar is, draagt net als het model dat furore maakte in de jaren 80 de hoogste kwaliteit en de modernste techniek in het vaandel. Tot de absolute highlights behoort het uv-bestendige en ‘zelfherstellende’ oppervlak dat druksporen en deuken absorbeert. Een kras of een deuk door een tak verdwijnt als sneeuw voor de zon door blootstelling aan warmte.

Penthouse op wielen

Bij het interieurontwerp lag de nadruk op een huiselijk gevoel met hoogwaardige materialen en functionele oplossingen. Donker, dwars generfd hout, grijze en lichte oppervlakken, grote ramen, textielbekleding van het volledige dakgedeelte en alle wanden, een comfortabele zithoek, die meer weg heeft van een sofa – de nieuwe Azur overtuigt met een gezellig interieur dat een echt feel-good karakter uitstraalt. Om de ruimtelijkheid en zichtlijnen te optimaliseren werd het meubilair schuin geplaatst.

Winkelwagen
Back To Top
Search