skip to Main Content

Vernieuwing werkt

26 december 20222 minuten leestijd
Tags Hobby caravan

Na een jaar van ontelbare nieuwigheden gaat Hobby verder op de ingeslagen weg. De Maxia modelreeks krijgt er een indeling bij, de Excellent ent zijn DNA op dat van de Edition variant en in de keukens verschijnen nieuwe oplossingen.

Zelfde recept, iets verfijnder: de belangrijkste evolutie is dit jaar weggelegd voor de Excellent waarvan het interieur compleet werd herzien en het design geïnspireerd werd op dat van de vorig jaar gepresenteerde Excellent Edition. Wit zet de toon, niet in het mat, maar in hoogglans gecombineerd met een corpus in antraciet kleur dat de Excellent iets meer cachet geeft. De vernieuwde Excellent is verkrijgbaar in tien indelingen waarvan vier met stapelbedden voor gezinnen.

Interessante evoluties

Het paradepaardje Maxia met Scandinavisch design verwelkomt de 585 UL, een model met lits-jumeaux op 7,69 bij 2.50 meter. Voor 2023 krijgen alle keukens een nieuw fornuis en spoelkom die afzonderlijk van elkaar opgesteld staan en individueel met een zwarte glazen plaat kunnen afgedekt worden. Nog in de keuken maakt de kolom compressorkoelkast zijn opgang.

Winkelwagen
Back To Top
Search