skip to Main Content

Altijd een golflengte voor

27 december 20222 minuten leestijd
Tags Pössl

Komend seizoen staat bij de Duitse specialist van betaalbare kampeerbussen in het teken van rationalisering en elektrificatie.

Het is een mijlpaal, de Pösll groep maakt voor het eerst in de geschiedenis van vrijetijdsvoertuigen gebruik van robots voor het uitsnijden van de dakvensters en ramen in het plaatstaal van de basisvoertuigen. Pösll dat zijn vier merken onder één dak: Pössl, Pössl Plus, Roadcar en Vanline met een gevarieerd aanbod aan klassieke kampeerbussen op Fiat Ducato en Citroën Jumper en MPV’s op Mercedes Vito en Citroën Space Tourer. Van die laatste verschijnt nu voor het eerst een elektrische variant: E-Vanster.

Buitenkeuken

Een tweede interessante innovatie is de uitneembare keuken in de Campster. Dankzij een ingenieus uitklapbaar wielsysteem, dat het hoogteverschil overbrugt, kun je het keukenblok eenvoudigweg uit het voertuig halen en buiten je potje koken. Voor de Vanstar en Campstar is voortaan ook een lichtpakket verkrijgbaar dat in een verlichte dakhemel voorziet. Beide modellen genieten nu ook van een luifeladapter.

Winkelwagen
Back To Top
Search