skip to Main Content

Creatieve oplossingen

27 december 20222 minuten leestijd
Tags Dreamer

Een beperkter aanbod en een switch van Fiat naar Peugeot of Ford voor sommige modellen, Dreamer heeft gerationaliseerd om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.

Door het nijpend tekort aan basisvoertuigen heeft Dreamer keuzes moeten maken op het vlak van de modellen en worden enkel de kernmodellen behouden. In de instapreeks Fun worden de D42, D53 en D60 voorlopig on hold gezet. De D43UP en D55 Exclusive en UP worden voortaan op Peugeot gebouwd. Enkel het familiemodel Camper Five blijft op Ducato staan omwille van het gewicht. Fiat blijft voorlopig ook de enige uitkomst voor wie een automaat wil.

Select

Ook in het Select gamma laat de leeuw zijn tanden zien en maken alle modellen, met uitzondering van de D51 gebruik van de Boxer. Wie een automaat wil, blijft wel aangewezen op Fiat en zal ellenlang geduld moeten oefenen. Een mooi alternatief hiervoor is de D51 op Ford Transit die een klassieke indeling met dwarsbed achteraan koppelt aan een 170 pk motor met automaat en voor het eerst als optie ook een opengewerkte cabine introduceert in dit segment van basisvoertuig.

Winkelwagen
Back To Top
Search