skip to Main Content

Eindelijk iets anders

27 december 20222 minuten leestijd
Tags Hobby camper

Onder het motto Scandinavische levensstijl treft Duitse ingenieurskunst presenteert Hobby de nieuwe Maxia van op VW Crafter.

Bij Hobby hebben ze het begrepen dat als je je wil onderscheiden, je maar best andere paden bewandelt. En dat doen ze ook met een gloednieuwe kampeerbus op VW Crafter waarin de interieurstijl van de vorig jaar gepresenteerde Maxia caravan geprojecteerd wordt. Het resultaat is een bijzondere kampeerbus met een unieke uitstraling die opvalt door zijn zwart verzonken ramen en strak en functioneel interieurdesign dat op Scandinavische leest is geschoeid waarin een antracietkleurige corpus met warm hout en witte matte kastfronten wordt gecombineerd.

Ruim bemeten

Naast design zet de Maxia Van ook nieuwe maatstaven op het vlak van de indeling. Hoewel klassiek met lits-jumeaux, tegenoverstaande keuken en natte cel aangevuld met een maxisalon, biedt hij door zijn lengte van 6.84 m veel meer ruimte dan dezelfde configuraties die gebruik maken van andere basisvoertuigen. Die extra ruimte komt vooral de keuken en de natte cel ten goede. Mooi meegenomen

Winkelwagen
Back To Top
Search