skip to Main Content

French connection

27 december 20222 minuten leestijd
Tags Adria VAN

Meer Citroën en minder Fiat, Adria geeft in 2023 de voorkeur aan de Franse Stellantis variant voor zijn kampeerbussen. Er komen ook meer mogelijkheden op het vlak van de skyroof boven de cabine.

De liefde voor Citroën is niet nieuw bij Adria, maar door de leveringsproblemen bij Fiat is die wel nog gegroeid en zijn de Twins modellen voortaan in alle uitrustingsniveaus verkrijgbaar op Citroën. Voor de Plus en Supreme versies blijft ook Fiat mogelijk. Een onvermijdelijke keuze voor wie een automaat wil.

Dubbel panodak

Met nog meer mogelijkheden op het vlak van de panoramische daken blijft Adria de concurrentie alweer een stapje voor. In de Plus uitvoering verschijnt een vast venster en de Supreme kan uitgebreid worden met een enorm panoramisch dakvenster boven de zithoek waardoor je een zee aan lichtinval krijgt. Nooit eerder gezien in een kampeerauto is een uitstelbaar panoramisch venster in de stroomlijn van de cabine in een uitvoering met pop-up dak. De instapreeks Axess moet het nog steeds stellen met een plaatstalen stroomlijn boven de cabine.

Winkelwagen
Back To Top
Search