skip to Main Content

Ontembaar

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Sunlight

Het budgetmerk uit de Hymer groep gaat komend jaar de avontuurlijke toer op in de nieuwe Cliff op Ford Transit met integraalaandrijving.

Voor de liefhebbers van het genre, biedt Sunlight komend seizoen een kampeerbus in offroad outfit. Met zijn 170 pk en vierwielaandrijving is de nieuwe Cliff 590 4×4 voor geen kleintje vervaard. Getooid in het zwart met bijhorende zwarte velgen oogt hij daarbij ook nog bijzonder stoer. Ideaal om de platgereden paden te verlaten en het avontuur op te zoeken in het woud, de bergen of het strand. Waar het voor andere kampeerbussen ophoudt, gaat de Cliff 4×4 verder.

Zo exterieur, zo interieur

Met een combinatie van een licht houtdecor, grijswitte wandpanelen en een zwart keukenblok  legt het interieur de link met het exterieur. De indeling is klassiek: achteraan een over de breedte geplaatst bed, centraal de natte cel en het keukenblok. Bijzonder praktisch is de afgeschuinde zijde aan het keukenblok ter hoogte van de schuifdeur om de circulatie te vergemakkelijken. Ook de natte cel draagt comfort hoog in het vaandel met een klapdeur

Winkelwagen
Back To Top
Search