skip to Main Content

Passe-partout

28 december 20222 minuten leestijd
Tags Stylevan

Onder de koepel van de Rapido groep heeft Stylevan zich ontwikkeld tot de specialist op het vlak van multi purpose vehicles (MPV) waarvan de polyvalentie de grootste troef is.

Met twee gamma’s ‘Origin’ en ‘Emotion’ die alles samen zeven modellen telt, is het aanbod behoorlijk groot. Er is ook een ruime keuze op het vlak van de voertuigen met Renault Traffic, VW Transporter en Ford Custom. Kenmerkend voor de Stylevan modellen is het hefdak waarmee je stahoogte en slaapruimte creëert. Sommige modellen zoals de Melbourne op VW biedt de mogelijkheid van een 5de passagiersplaats.

Betere isolatie

Tot de belangrijkste evoluties behoort een verbeterde isolatie van de kofferklep en de schuifdeur. Het Pack Style en Custom wordt uitgebreid met een AGM 92 Ah wooncelbatterij. Om gemakkelijker achteraf zonnepanelen te kunnen monteren, is er af fabriek een kabeldoorgang voorzien. Nieuw is ook de mogelijkheid om de achterklep van binnenuit te ontgrendelen. De tafelpoot werd verbeterd en heeft voortaan een schroefmechanisme. De onmisbare USB aansluiting werd in de nieuwe leesspots geïntegreerd.

Winkelwagen
Back To Top
Search