skip to Main Content

Ruimtewonder

27 december 20222 minuten leestijd
Tags La Strada

De Duitse specialist in hoogwaardige kampeerbussen heeft werk gemaakt van een nieuwe Regent met enkelbedden op Sprinter.

De EB heeft niet alleen de looks aan de buitenkant mee ook de binnenkant is fraai. Door de enorme keuze aan meubelpanelen, kastfronten en stofferingen zal je wellicht nooit twee identieke modellen tegenkomen. De hoogstaande afwerking is samen met de vergaande mogelijkheid tot personaliseren dan ook de sterke troef van La Strada. Door zijn royale afmetingen van 6.97 m biedt de Sprinter extra ruimte voor de lits-jumeaux waarvan er één 2.05 m laat optekenen. Het komt ook de natte cel ten goede die uitpakt met een nieuwe opklapbare waskom.

Veilig onderweg

Naast het hoogstaande comfort blinkt de Regent EB uit op het vlak van de veiligheidsystemen die de Sprinter biedt als stembediening, afstandsradar, 360° camera, zijwindassistent, rijstrookassistent, dodehoekassistent, vermoeidheidsassistent, verkeersbordherkenning en regensensor. Voor de motorisering is er keuze tussen een 170 of 190 pk versie, met achterwielaandrijving en MTM van 3.5 T. De optionele vierwiel aangedreven versie staat op een 4.1 T chassis.

Winkelwagen
Back To Top
Search