skip to Main Content
Camperplaats Brasschaat 1

Camperplaats Brasschaat in het nieuw

Kampeerautoparking nieuws

15 april 20232 minuten leestijd
Tags Kampeerautoparking

De parking voor campers in het Gemeentepark van Brasschaat is in een verfrist & nieuw jasje gestoken. Mooi op tijd om zo het toeristische seizoen in de groene gemeente van start te laten gaan. De gratis overnachtingsplaats voor toeristen met campers trekt jaarlijks zo’n 1.000 enthousiastelingen van kortbij én veraf.

Trips en vakanties dicht bij huis hebben de recentste jaren aan populariteit gewonnen. In Brasschaat is er zo al sinds 2011 een gratis parking vlak bij het zwembad in het Gemeentepark. Omdat die vele bezoekers te verwerken krijgt, werd de plek grondig onder handen genomen. De gemeente Brasschaat heeft in de vernieuwing van deze parking geïnvesteerd om verder in te zetten op de noden van de campertoerist.

Ruimer

De parkeerplekken hebben nu een nieuwe ondergrond en zijn breder dan voordien. Een nieuwe infototem wijst op de gebruiksregels en is de plek waar je het magazine toerisme kan afhalen. Verder is er de idyllische picknickplek, de perfecte locatie om een hapje te eten, de fietskaart grondig te bestuderen of een praatje te slaan met de andere campertoeristen. Op de parking voor campers zijn toeristen alle dagen van het jaar welkom tot 2 overnachtingen. Steeds gratis. Wel is er een bijdrage nodig voor de afname van water of elektriciteit.

Waarom naar Brasschaat reizen?

Voor een dagje uit of een weekend weg kan je in Brasschaat op verschillende manieren tot rust komen. Onze natuur nodigt uit om te wandelen, fietsen en buiten te spelen. Een ideale plek om samen te komen met je familie of vrienden. Voor een middag shoppen of lekker eten op een zonnig terras verwelkomen onze talrijke ondernemers je met open armen.

  • Adres: Elshoutbaan 21, Brasschaat
  • GPS: N 51°17’07.9” E 4°30’12.4”
  • Google Maps: https://goo.gl/maps/GSioojdn3BbG7NFK9

Winkelwagen
Back To Top
Search