Ga naar hoofdinhoud

Keuze te over

De kleinste, de Aviva 300 DT met een rijklaar gewicht van slechts 761 kilogram en een MTM van 900 of 1000 kilogram naar keuze is perfect geschikt voor 2 personen en kan door vrijwel elke wagen worden getrokken. Deze kleine spruit met een binnenlengte van 3 meter beschikt achteraan toch over een volwaardige natte cel. Wie met vier kampeert, kan uit heel wat meer indelingen kiezen, met vast bed of om te bouwen salon. Mag het nog wat meer zijn, dan vind je 3 Aviva modellen waar je met 6 of in optie zelfs met 7 familieleden of vrienden kan slapen. De grootste uit de reeks, de 563 PT biedt een vast dubbel bed vooraan, gevolgd door een ruim u-salon in het midden en achteraan een vast stapelbed.

Klassiek exterieur

De Aviva krijgt geen schreeuwerige toeters en bellen aan de buitenkant mee, doch witte hamerslag aluminium zijwanden en een polyester dak. De grijze horizontale zijlijnen, doorbroken met een rode lijn geven het geheel een subtiele, maar moderne toets. Afhankelijk van het model staat de leefcel op een AL-KO of BPW chassis, die beiden hun excellente prestaties in de caravanbranche meer dan bewezen hebben. Vermits er al een model beschikbaar is vanaf € 9.990 kan ook de kampeerder met een beperkt budget van zorgeloze en aangename vakanties genieten in een caravan mét een kwalitatieve uitstraling. (PE)

Info: www.adriabenelux.com – www.adria.be

Kampeerwereld en zijn Franstalige tegenhanger Camping & Loisirs is op tien jaar tijd uitgegroeid tot dé referentie in mobiele recreatie. Uitgever en hoofdredacteur William Smesman heeft 13 jaar ervaring als redactiesecretaris gecombineerd met de passie voor kamperen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Back To Top
Zoeken
Winkelwagen