Ga naar hoofdinhoud

Op het lijf van twee personen geschreven, heeft de Edition 440 SF een vast dwarsbed vooraan. In de 460 UFe wordt dit een langsbed annex natte cel en de 495 UL biedt lits-jumeaux. De 545 KMF en 560 KMFe krijgen naast het vaste ouderbed beiden een stapelbed voor kinderen. Alleen in de kleinste (440) zit je in een treinzit, de andere modellen voorzien allen in een ruim U-salon. Zo bestaat er voor elk gezin de perfecte De Luxe Edition oplossing.

Je moet al aandachtig kijken om aan de buitenzijde het verschil te ontdekken tussen een gewone Hobby De Luxe caravan en de Edition serie. Enkel het woordje “Edition” prijkt in kleine rode letters op de flanken. Binnen krijgt deze serie wel een persoonlijk en sfeervol interieur. Het meubilair wisselt antracietgrijs met esdoornfineer en de stoffering Avus staat voor een lichtgrijze uitvoering omzoomt met donkergrijze en brede randen. Zowel in de zitbanken als de bovenkasten doorbreekt een fijne maar opvallende felrode lijn het geheel. Dit alles maakt het design erg aangenaam, jong en hedendaags.

Meerwaarde in detail
Erg praktisch in de keuken is het gasvuur met drie naast elkaar geplaatste pitten, zodat  drie potten of pannen netjes op een rij kunnen staan pruttelen. Voor dit vuur komt er op deze manier ook afzetvlak vrij. Een roestvrijstalen spoelbak ontbreekt natuurlijk niet. Standaard krijgt elke Edition een ergonomisch bedieningspaneel met tal van functies. Aan de buitenzijde vinden we degelijkheid terug in de bijzonder lichtsterke voortentlamp en in de kwalitatief hoogwaardige openslaande ramen die perfect aansluiten bij de opbouw.

All-inclusive
De nieuwe Super Slim Tower koelkast met een inhoud van liefst 150 liter ontbreekt natuurlijk ook niet in deze serie van Hobby. De standaarduitrusting van de Edition is uitgebreid zodat de fabrikant terecht spreekt van een all-inclusive uitvoering. Wie op zoek is naar een degelijke caravan met een frisse look, moet zeker de Hobby de Luxe Edition overwegen. (PE)

Kampeerwereld en zijn Franstalige tegenhanger Camping & Loisirs is op tien jaar tijd uitgegroeid tot dé referentie in mobiele recreatie. Uitgever en hoofdredacteur William Smesman heeft 13 jaar ervaring als redactiesecretaris gecombineerd met de passie voor kamperen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Back To Top
Zoeken
Winkelwagen